Als je een eigen bedrijf hebt zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Dit is echter ook afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt. Er blijven altijd wel wat dingen over tot het einde waar je dan toch nog een oplossing voor dient te vinden. Dit betreft vaak kleinere dingen die nog gedaan moeten worden, nadat al het grote werk is afgerond. Zoals al genoemd is dit afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt en waar je allemaal mee bezig bent. Mocht je hier nieuw in zijn en idee├źn wilt op doen over kleine dingen waar je als bedrijf nog aan kunt denken, dan kun daarover inspiratie opdoen.

Een leverancier

Er zijn waarschijnlijk meerdere plekken waar je terecht kunt voor spullen voor je bedrijf, maar zo ook bij Combicraft. Bij deze online webshop vind je een voorraad aan allerlei attributen die jij voor je bedrijf kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan munten, logoplaatjes en stempels. Je kunt deze producten volledig bijpassend maken voor je bedrijf, zodat het in een oogopslag duidelijk is waar het bij hoort. De aanschaf van munten en logoplaatjes zullen voor zichzelf spreken, maar stempels kun je laten maken voor het moment dat jij bijvoorbeeld brieven opmaakt waar je het logo voor je bedrijf met een stempel op wilt bedrukken. Ook kun je een stempel maken met daarop je handtekening, zodat je gemakkelijk en snel dingen kunt ondertekenen.

Uitgaansgelegenheden

Op het moment dat jij een bedrijf hebt in het organiseren van feestjes, zijn er bepaalde dingen die het voor jou gemakkelijker kunnen maken. Iedereen heeft het vast wel eens meegemaakt, vooral op festivals, namelijk de consumptiemunten. Deze munten kunnen tegen betaling aan de bezoekers worden uitgedeeld en zij kunnen de munten vervolgens inleveren in ruil voor een hapje of een drankje. Dit kan het werk een stuk gemakkelijker maken. Bij onder andere Combicraft kun je terecht voor een assortiment aan verschillende consumptiemunten. Zo kun je munten krijgen die over het logo van jouw bedrijf beschikken, munten die aangeven of ze voor eten of drinken gebruikt kunnen worden en munten die aangeven voor welk bedrag ze staan. Zo kun je voor je eigen bedrijf bepalen wat het gemakkelijkst werkt en hier de consumptiemunten voor inslaan.

Maak je kenbaar

Bij een eigen kantoorpand is het fijn om te laten weten wie de eigenaar is. Hiervoor kun je gebruik maken van naamplaatjes. Dit is niet alleen handig voor je bedrijfspand, maar ook voor een eigen woning is het een leuk idee om aan de hand van een naamplaatje kenbaar te maken wie de bewoners zijn. Ook hiervoor kun je bij Combicraft terecht en vind je verschillende soorten naamplaatjes die ieder een andere functie hebben. Je kunt ze krijgen met alleen je naam of familienaam, een naambordje met namen en het huisadres, maar ook een bordje die kenbaar maakt dat je slecht ter been bent of dat er waakhonden op het terrein zijn. Zo maak je aan nieuwe mensen in een oogopslag bekend waar ze eventueel rekening mee kunnen houden.